Tuesday, 25 March 2014

ALFALFA DAN LECHITIN SHAKLEE: KOMBINASI SET KURUS YANG HEBAT

Alfalfa & Lecithin Shaklee : Kombinasi Set Kurus Yang Hebat !


Salam semua readers vitaminori.. Saya menjangkakan, mesti ada dikalangan readers yang tercari-cari set kurus dengan bajet yang rendah. Kebanyakan produk turunkan berat badan di pasaran agak mahal dan kadang mencecah harga yang tidak masuk akal. Disebabkan masalah kewangan, niat nak turunkan berat badan terkubur kerana bajet tak mencukupi.

Akan tetapi, anda tidak perlu risau kerana Shaklee dapat atasi masalah anda ini. Tak percaya ? Inilah hakikatnya... Tiada yang mustahil dengan Shaklee.

Antara 2 produk asas yang boleh diamalkan untuk menurunkan berat badan adalah Alfalfa Complex dan Lecithin. 

Lecithin bertindak sebagai fat emulsifier (pemecah lemak) yang baik. Pengambilan Lecithin secara konsisten setiap hari dalam kuantiti yang dicadangkan membantu mengelak masalah obesiti dan mempercepatkan proses pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang sempurna.


Alfalfa Complex pula sebagai agen detoks yang mengangkut lemak-lemak yang telah dipecahkan untuk disingkirkan daripada badan. Alfalfa Complex juga membantu pelawasan yang turut yang mempunyai peranan penting dalam menurunkan berat badan. Terbuktikan ! Hanya dengan pelaburan yang tidak sampai RM100 impian untuk mendapatkan berat badan ideal pasti tercapai. Sekiranya anda mempunyai bajet tambahan, saya cadangkan anda add-on juga ESP dan Herblax untuk kesan yang lebih hebat !!

Nak cuba kombinasi set kurus bajet Shaklee ini? 

                                                                     Hubungi PN.AIN untuk :-

FREE CONSULTATION
BEST PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!

PN.NURUL 'AIN
Shaklee ID : 1101481
sidmsia@gmail.com

013 4657450 (SMS/WhatsApp)

                                                                                           
                                                                                         

No comments:

Post a Comment