ABOUT

Saya Mommy Ain pengedar sah produk Shaklee. (ID: 1101481) Penghantaran terus di kawasan Gopeng, Batu Gajah,Simpang Pulai, Ipoh, Kg.Gajah serta kawasan sekitar yang bersesuaian dengan situasi anda dan saya. Juga boleh aturkan pertemuan di mana-mana mengikut kesesuaian anda (dan saya juga).Pengeposan seluruh Malaysia (Hubungi kami untuk menikmati kadar pos percuma).
 Hampir 1tahun saya sekeluarga menggunakan produk Shaklee dan sangat berpuas hati dengan hasilnya. Atas dorongan untuk berkongsi kebaikan dengan rakan terdekat dan kenalan rapat, saya mengambil keputusan untuk menjadi pengedar aktif Shaklee.
Apa yang paling penting bagi saya adalah pengguna yang sangat puas hati lagi happy. Sebab itu jugalah saya mengutamakan kepentingan pengguna lebih daripada yang lain; dengan menitik beratkan kepentingan maklumat yang tepat sebanyak mungkin.Konsultasi PERCUMA seumur hidup selepas setiap pembelian.
Anda juga berpeluang untuk menjana pendapatan sampingan, semuanya hanya dari rumah, peluang masuk ke Group secret di bawah kelolaan Master berpengalaman.
Like Fanpage https://www.facebook.com/shakleecantiksihat untuk mendapatkan update terkini dan promosi..
Emel:sidmsia@gmail.com
SMS/Whatsapp : 0134657450


No comments:

Post a Comment