Tuesday, 20 May 2014

COQHEALTH PLUS SAHKLEE UNTUNG JANTUNG YANG SIHAT

Untuk anda yang tak tahu, penyakit jantung merupakan antara 10 penyakit utama di Malaysia dan juga antara pembunuh utama di Malaysia selain kencing manis. Ramai yang berpendapat senaman merupakan salah satu cara bagi menjaga kesihatan jantung...ye, memang betul! Tapi, ramai mana antara kita hari ini yang mengamalkan senaman dalam kehidupan seharian?

Kini anda semua dah tak perlu bimbang lagi sebabnya dah ada cara yang lebih mudah untuk menjaga kesihatan jantung anda iaitu dengan mengamalkan makanan tambahan untuk jantung.

CoQHealth Plus (kandungan utamanya adalah CoQ10) merupakan produk terbaru dari Shaklee dan baru sahaja dilancarkan pada bulan Jun yang lepas.

CoQ10 telah ditunjukkan dapat:
• Menyokong penghasilan tenaga bagi jantung
• Menggalak dan melindungi arteri sihat terhadap pengoksidaan LDL
• Meningkatkan peredaran darah
• Membantu menambah dan mengekalkan paras CoQ10 di dalam darah

"Shaklee Products (M) Sdn. Bhd. (Shaklee Malaysia), melancarkan CoQHealth Plus yang dapat membantu menyokong jantung sihat dan menangani masalah penyakit kardiovaskular yang juga pembunuh nombor satu dalam kalangan rakyat Malaysia.

Presiden Shaklee Antarabangsa, Bradford Richardson berkata, produk terbaharu yang ditawarkan itu mengandungi kesemua perubatan semulajadi daripada campuran 28 miligram (mg) zat makanan larut lemak yang hadir secara semulajadi di dalam tubuh badan (CoQ10) beserta Vitamin E dan ekstrak teh hijau.

"Produk ini didatangkan di dalam bentuk kapsul dengan bantuan minyak kacang soya bagi memastikan penguraian serta penyerapan yang maksimum dalam sistem tubuh badan ketika diambil.

"Dengan sebiji kapsul yang diambil sehari selepas makan, ia mampu menyokong penghasilan tenaga bagi jantung, meningkatkan peredaran serta membantu menambah dan mengekalkan paras CoQ10 di dalam darah serta juga kaya dengan lain-lain kebaikan," katanya di sini hari ini." 
- Sumber UtusanJadi, adakah anda rasa jantung anda benar benar sihat? Apa-apa pun, kita semua kena berhati hati ya kerana penyakit jantung adalah 'silent killer' tanpa simptom2 yang jelas dan nyata, jadi pastikan anda berikan yang terbaik untuk jantung anda dan jantung orang yang anda sayang....
                                           
                                            Ingin menjana pendapatan dengan hanya duduk di rumah?
      Hubungi Ain untuk:-

          FREE CONSULTATION
         AFFORDABLE PRICE and
        BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!
             
         Nurul 'Ain
           Shaklee ID : 1101481
          sidmsia@gmail.com
         013-4657450 (Call, SMS, WhatsApp)

No comments:

Post a Comment