Tuesday, 11 February 2014

PENAWAR SARAF SENDI DAN TULANG

3 serangkai Shaklee untuk saraf, sendi dan tulangSendi merupakan hubungan antara tulang sehingga tulang dapat digerakkan. Hubungan dua tulang disebut persendian (artikulasi).

Saraf adalah serat-serat yang menghubungkan organ-organ tubuh dengan sistem saraf pusat (yakni otak dan sumsum tulang belakang) dan antara bahagian sistem saraf dengan lainnya. Saraf membawa impuls dari otak ke pusat saraf.

Tulang atau kerangka adalah tiang tubuh Vertebrata. Tanpa tulang, pastinya tubuh kita ni tak boleh berdiri tegak.

Mak saya selalu mengadu sakit2 sendi,maklumlah dah berusia..nak solat masa nak rukuk n sujud tu ngilu n sakit katanya..hmm..kesian saya mendengarnya..saya pun beri cadangan supaya mak mengambil suplemen 3 serangkai ni..

Alhamdulillah..selepas 3 minggu kesannya sangat ketara..mak cakap dah tak sakit sendi lutut n urat-urat..bosa2 badan pun hilang..dah boleh wat keje rumah mcm org muda je..tak mcm sebelum ni..lega dan seronok tengok mak dah sihat..dan cergas je,, :-)
Omega Guard – Memelihara fungsi-fungsi sendidan gout dengan efektif. Juga merupakan minyak ikan palaing tulen di dunia. 

OsteMatrix – menguatkan tulang, keretakan. Memperbaiki kekejangan dan kebas-kebas serta sakit sendi.Meninggikan ketumpatan tulang kerangka. Memelihara metabolism kerangka dan pertumbuhan otot.

AJHT (Advanced Joint Health Tablet)
- menggalakkan mobility dan meningkatkan fleksibiliti. Meningkatkan fungsi sendi. Menyokong kesihatan sendi untuk jangka masa panjang. Melancarkan pergerakan tulang. Memberi kekuatan dan struktur kepada sendi. Meningkatkan keselesaan sendi seawal 5 hari!

Ha tersenyum tu kan? Jom sihat gaya Shaklee!

                                                                          Hubungi AIN :0134657450

FREE CONSULTATION
BEST PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!


PN.NURUL 'AIN
Shaklee ID : 1101481
emel: sidmsia@gmail.com

No comments:

Post a Comment